Karaoke Complete Box

Sådan bestiller du:

  • Se vores instruktionsvideo
  • Vælg anvendelsesdato
  • Vælg sjovt ekstraudstyr
  • Bekræft din reservation

Karaoke

Complete Box

Sådan bestiller du:

  • Se vores instruktionsvideo
  • Vælg anvendelsesdato
  • Vælg sjovt ekstraudstyr
  • Bekræft din reservation

Karaoke Complete Box indeholder:

Instruktionsvideo:

Instruktionsvideo:

Hvad har du ellers brug for?

Du skal blot have en bærbar computer med internet og musik. Du kan bruge Youtube eller Karafun til musikken. Som en ekstra ting kan du købe en månedlig licens gennem os. Hvis du kun ønsker at bruge denne licens i en weekend, kan du købe den via Karafun webstedet.

Hvad har du ellers brug for?

Du skal blot have en bærbar computer med internet og musik. Du kan bruge Youtube eller Karafun til musikken. Som en ekstra ting kan du købe en månedlig licens gennem os. Hvis du kun ønsker at bruge denne licens i en weekend, kan du købe den via Karafun webstedet.

Lej online din

Karaoke Complete Box!

Karaoke Complete Box

From: kr. 999,00 Inkl. moms

 

Vælg den dato du skal bruge produkterne:

 

Vi leverer 1 til 2 hverdage forud for lejedato.
Så du kan være sikker på, at alt kommer frem til tiden.

 

Gratis returnering første hverdag efter brug.
Du afleverer pakken ved en DPD Pakkeshop.

Vigtigt!

Glem ikke dette.

Ekstra mikrofon

Det er trods alt meget sjovere at synge sammen. Vores karaokesæt leveres med 1 mikrofon som standard, men der kan tilsluttes i alt 3 mikrofoner samtidigt. Bestil en anden eller tredje mikrofon her. Lad os have det sjovt sammen!  

Ekstra mikrofon leje

kr. 40,00 Inkl. moms

Licens Karafun

Tusindvis af karaokesange. Udnyt alle de funktioner, som Karafun tilbyder i en måned nu, og køb en licens gennem os, som giver dig mulighed for at nyde Karafun i en måned. Du kan også selv købe en weekendlicens for 4,99 € via webstedet Karafun.

Licens Karafun

kr. 75,00 Inkl. moms

Elvis Mic

De andre mikrofoner har forladt bygningen! fordi de tydeligvis ikke kan konkurrere med denne. Med elegant mini-stativ. Syng som en stjerne! Ja, det er bare fantastisk…

Elvis mic leje

kr. 75,00 Inkl. moms

Make it Gold

Guld er altid godt! Ikke sandt? Lej guldmikrofoner her. De ser så meget bedre ud på billeder! Kvaliteten af disse guldmikrofoner er identisk med standardmikrofoner. Du bestiller en ekstra mikrofon med en guldkappe her.

Guld mikrofon leje

kr. 55,00 Inkl. moms

Pizza Party Action

Du skal ikke længere tænke på, hvad du skal spise!

Pizza Party Promotion: Domino’s kupon

Pizza og fester passer perfekt sammen, ikke sandt? Derfor har vi nu en midlertidig Pizza Party Promotion. Modtag en gratis Domino’s-kupon til en værdi af € 5 i forbindelse med din lejeordre. Du kan kun tilføje én kupon pr. ordre. På denne måde har du straks en god idé om, hvad du skal spise!

Pizza Party Actie

kr. 0,00 Inkl. moms

Ontvang nu deze Pizza Party Actie en ontvang een Domino’s tegoedbon bij je bestelling t.w.v. € 5,-. Op deze manier hoeft er niet meer te worden bedacht wat er tijdens jouw feestje wordt gegeten. Per verhuur bestelling kan er één tegoedbon worden toegevoegd.

De her ting er virkelig sjove at kombinere!

Check it out!

Ekstra højtaler

Vil du vise din lyd frem flere steder eller udvide dit lydsystem? Så gør brug af denne ekstra højtaler.

Karaoke Højtaler

kr. 319,00 Inkl. moms

Beamer

Projekttekster og musikvideo store på væggen! Med denne projektor med 3600 ANSI-lumens kan du bruge den selv med lidt dagslys. Projektoren leveres med et HDMI-kabel.

Projektor 3.600 ANSI Lumen Full-HD Leje

kr. 325,00 Inkl. moms

HD9-RGB hovedtelefoner

Vil du gerne kombinere Karaoke med Silent Disco? Det er ikke noget problem. Bestil dine ekstra hovedtelefoner her for 4,50 € stykket. Ud over hovedtelefonerne har du også brug for en sender, som du tilslutter til højttaleren på karaokeboksen. På denne måde kan du lytte til karaoke gennem hovedtelefonerne. Ingen hører din sang nu, kun dine venner med hovedtelefoner på.

High-End Hovedtelefoner HD9-RGB lejes separat

kr. 55,00 Inkl. moms

SR800 Sender

Hvis du vil kombinere Karaoke med Silent Disco, skal du bruge denne sender ud over hovedtelefonerne. Du kan tilslutte denne sender til højttaleren på karaokeboksen. På denne måde kan alle høre musikken fra højttaleren gennem hovedtelefonerne. Hovedtelefonerne har mulighed for at lytte til op til 3 kanaler på samme tid. Hvis du også gerne vil lytte til anden musik i stedet for karaoke, kan du tilføje ekstra sendere. Pr. sender kan du lytte til én kanal.

Sender SR800 Leje

kr. 199,00 Inkl. moms

Blacklights med UV balloner

Lej denne stang med 2 blacklights kombineret med 20 UV-balloner og skab en unik atmosfære. Virker bedst i et mørkt rum. Make it glow!

2 Blacklights med 20 UV balloner LEJE

kr. 350,00 Inkl. moms

Uplights skaber atmosfære!

Skab en unik atmosfære med disse små kompakte gulvspotlights. Forvandl oplevelsen af et rum med disse gulvspotlights. Med 6 til 10 spotlights kan du forsyne en stue og lade den almindelige belysning være slukket.

Uplight Gulvspot leje

kr. 50,00 Inkl. moms

Online bestilling

Gå til indkøbskurven for at fuldføre din bestilling

Levering

Pakkeservice leverer 1-2 arbejdsdage forinden, mellem kl. 17.00 og 23.00. Hvis du ikke er hjemme, forsøger de at sørge for at alt kommer frem i tide.

Annullering og ændringer

Ønsker du at ændre eller annullere din ordre? Det er muligt op til en dag før afsendelse uden beregning og uden at angive nogen grund.

Teknisk support

Med vores instruktionsvideoer og manualer på vores websted er det meget nemt at tilslutte. Hvis du ikke kan finde ud af det, er vi også tilgængelige om aftenen og i weekenden for teknisk support.