Bestilling

På produktsiden skal du vælge den dato du ønsker at bruge produkterne, og tilføje eventuelle vigtige og sjove ekstra ting. Læs også teksten under overskriften “Hvad har du ellers brug for?”. På den måde kan du være sikker på, at du har tænkt på alt. Vi leverer din ordre en eller to arbejdsdage før den valgte dato. Lejeperioden starter dog først på den valgte dato.

Har du nogen kommentarer til fakturaen (ordrenummer) eller til leveringen? Hvis det er tilfældet, bedes du nævne dem under “Bestillingsnoter” nederst på checkout-siden.

Betaling

Checkout via vores checkout. Vi tilbyder flere betalingsmuligheder:

 • iDEAL
 • PayPal (Der opkræves € 1,98 i gebyr)
 • Giropay
 • Bankontakt / MisterCash
 • Virksomhed pr. faktura: Dette er kun muligt med CVR Nummer
 • Tilbud (Dette giver dig mulighed for at foretage en midlertidig reservation i 14 dage. Bemærk venligst. Du skal stadig bekræfte dette over for os)
 • Klarna: Betal bagefter (Der opkræves € 1,98 i gebyr)

Når du har gennemført bestillingsprocessen, vil du modtage en ordrebekræftelse med faktura via e-mail.

Forsendelse/levering

For at kunne levere din ordre til tiden, sendes den ca. 4 arbejdsdage før brug. Dette afhænger af det land og den leveringsmulighed, du har valgt. Lejeperioden starter dog først på den valgte dato. Når din pakke er registreret hos transportøren, modtager du en e-mail med track & trace-koden.

Levering om dagen: DPD leverer pakker mellem kl. 08.00 og 18.00. Hvis du ikke er hjemme, kan du give instruktioner via DPD.

Tilpas bestilling

I tilfælde af, at du ønsker at bestille noget ekstra? Det er muligt. Kontakt os venligst, så vi kan tilpasse din ordre. Du vil derefter modtage en faktura, som skal betales via bankoverførsel. Hvis din bestilling allerede er afsendt, opkræver vi 10 € i gebyr for administrations- og forsendelsesomkostninger.

I tilfælde af, at du ønsker at annullere din ordre? Dette er muligt uden beregning, indtil din ordre er afsendt. Kontakt os venligst pr. telefon for at håndtere dette så hurtigt som muligt.

Afbestilling

Afbestilling er mulig uden beregning, indtil pakken er afsendt. Når først pakken er sendt, kan vi ikke stoppe den. Hvis du ønsker at annullere efter dette tidspunkt, bedes du kontakte os direkte. Hvis du returnerer pakken uåbnet, inden den angivne brugsdag og på egen regning, kan vi tilbyde dig et shopkredit på 50 % af beløbet som en goodwill gestus.

Modtagelse og kontrol

Så snart du har modtaget din ordre, skal du kontrollere, at alt er komplet og fungerer. Hvis der mangler noget, eller er noget beskadiget under transporten, bedes du give os besked så hurtigt som muligt.

Klik her for at få adgang til vores praktiske videovejledninger og manualer.

Forseglinger og en returlabel følger med i kassen. Opbevar dem omhyggeligt.

Returnering

Når den angivne lejeperiode er udløbet, skal du returnere pakken næstkommende hverdag. Du kan aflevere pakken på dit nærmeste DPD-leveringssted.

 • Læg alle udlejningsartikler tilbage i kassen.
 • Forsegl kassen med de røde sikkerhedstætninger, der medfølger.
 • Sæt returlabelen OVEN PÅ den originale forsendelseslabel
 • Aflever kassen til den nærmeste DPD pakkeshop.

Hvis du returnerer pakken mere end én dag for sent, vil vi forlænge lejeperioden som beskrevet i vores vilkår og betingelser.