Hvor mange musikkanaler ønsker du at kunne lytte til på én gang?

3-kanals system

Enkel betjening.

10-kanals system

Når 3 ikke er nok. Ideel til konferencecentre. Eller hvis du ønsker at kunne styre LED-belysningen på hovedtelefonerne.

Hovedtelefoner med 10 kanaler

HDX-Multi

Silent Disco-hovedtelefoner, hvor RGB LED-belysningen kan styres.

HDX-MULTI trådløse hovedtelefoner | salg

kr. 389,00 Inkl. moms

Vælg en oplader

Enkel oplader HDX

Kan oplade 20 HDX-MULTI-hovedtelefoner på samme tid. Fuld opladning tager ca. 3 timer, og når HDX-MULTI-hovedtelefonerne er fuldt opladet, kan du bruge dem i ca. 10 timer.

USB Opladerkabel til 1 stk. HD9-RGB / HDX-MULTI

kr. 65,00 Inkl. moms

USB naar 1 oplaadplug voor de HD9-RGB en de HDX-MULTI hoofdtelefoons

Yderligere information

Voeding

230 Volt AC

Aantal

Maximaal 20 stuks HD9-RGB tegelijk

Geschikt voor

uitsluitend HD9-RGB

4-dobbelt oplader HDX

Kan oplade 20 HDX-MULTI-hovedtelefoner på samme tid. Fuld opladning tager ca. 3 timer, og når HDX-MULTI-hovedtelefonerne er fuldt opladet, kan du bruge dem i ca. 10 timer.

Oplader til 4 enheder HD9/HDX USB | salg

kr. 79,00 Inkl. moms

ALLEEN TE BESTELLEN IN COMBINATIE MET EEN EX-RENTAL SET

20-dobbelt oplader HDX

Kan oplade 20 HDX-MULTI-hovedtelefoner på samme tid. Fuld opladning tager ca. 3 timer, og når HDX-MULTI-hovedtelefonerne er fuldt opladet, kan du bruge dem i ca. 10 timer.

Oplader til 20 stk. HD9/HDX | salg

kr. 299,00 Inkl. moms

Sender til 10-kanals systemet

SR1000 Sender

Lydløs Disco-sender, kraftfuld med lang rækkevidde. 230v strøm påkrævet. Tastaturtilslutning til at styre lys i hovedtelefonerne.

SR1000 | køb

kr. 1.399,00 Inkl. moms

Hvis du vil tilføje

SR1000 keyboard

Kun egnet til 10-kanalsystemet. Er nødvendig for at styre farverne for hovedtelefonerne.

KEYBOARD (programmør) SR1000 | salg

kr. 215,00 Inkl. moms

Tilslutningskabler

Audio kabel jack

Tilslutning af en laptop eller telefon

Jack 1,5mtr tilslutningskabel

kr. 65,00 Inkl. moms

Audio kabel minijack

Blueray-afspiller til dj-mixer

Minijack 1,5mtr tilslutningskabel

kr. 65,00 Inkl. moms

Audio kabel tulip

Dj-mixer til professionel installation

Tulp 1,5mtr tilslutningskabel

kr. 65,00 Inkl. moms

Audio kabel XLR

Dj-mixer til professionel installation

XLR 1,5mtr tilslutningskabel

kr. 65,00 Inkl. moms

Det var alt!

Her er nogle flere nyttige produkter

Branding

Dit eget logo og navn på hovedtelefonerne. Dette er den mest effektive form for branding. Alle dine besøgende vil have dit “visitkort” på og vedhæftet hele dagen eller aftenen. Dit firmanavn kan ses på alle billeder!

Mærket på hovedtelefonerne består af en sort ikke-transparent del og en hvid udskåret transparent del, der lyser op i den farve, der passer til den valgte kanal på hovedtelefonerne.

Eget Branding Nye hovedtelefoner

kr. 0,00 Inkl. moms

Beskrivelse

Eget branding på de nye hovedtelefoner.

Opbevaringsboks

Praktisk til opbevaring af dine hovedtelefoner og tilbehør. Fremstillet af plastik og har plads til ca. 30 hovedtelefoner.

Opbearingsbox M

kr. 450,00 Inkl. moms

Test sæt

Vil du teste dem først? Vi kan godt forstå, at du gerne vil se og føle materialerne først, men især vil du gerne høre dem. Specielt til dette formål har vi sammensat særlige testsæt, der indeholder hele vores sortiment. Vi kan nemt levere disse testsæt med posten, så du (hvis du bestiller dem inden kl. 11.00) kan få dem i hånden allerede i aften. Du kan returnere dem gratis inden for 3 arbejdsdage via en DPD-pakkeshop. Det er nemt og behageligt. Prisen for dette sæt er € 35,-, og hvis du beslutter dig for at bestille et sæt, krediterer vi dig dette beløb tilbage.

Silent Disco Test Sæt

From: kr. 379,00 Inkl. moms

Vil du teste dem først?

Vi kan godt forstå, at du gerne vil se og føle materialerne først, men især at du gerne vil høre dem. Specielt til dette formål har vi sammensat særlige testsæt, der indeholder hele vores sortiment. Vi kan nemt levere dette testsæt med posten, så du (hvis du bestiller inden kl. 11.00) kan få dem i hånden i aften. Du kan returnere dem gratis inden for 3 arbejdsdage via en DPD-pakkeshop. Det er nemt og behageligt. Prisen for dette sæt er € 35,-, og hvis du beslutter dig for at købe dem, trækker vi naturligvis dette beløb fra købsprisen.

Leasing

Vil du gerne starte dine egne Silent Disco-aktiviteter nu? Med vores leasingmuligheder er det muligt at opnå dette inden for en meget kort tidsperiode. Start dine Silent Disco-aktiviteter allerede i næste uge! Lejekontrakterne godkendes inden for 48 timer efter indsendelse af dokumenterne. Vi har et stort antal på lager og kan levere med det samme.

Med vores attraktive leasingmuligheder kan du få materialerne til rådighed i løbet af få dage. Og til meget fordelagtige priser. Desuden gælder leasingmulighederne for alle vores produkter. Så du kan leje et sæt med alle nødvendige dele og opbevaringsbokse komplet og klar til brug. Det er nemt og behageligt. Ud over den 2-årige garanti får du også fordelene ved at ansætte. Vil du få brug for yderligere materialer i fremtiden? Så kan vi levere udlejningsmaterialer fra vores store udlejningslager til attraktive priser.

Se nedenstående beregningseksempel baseret på en 48-måneders kontrakt, der starter pr. kvartal. Eksklusive administrationsomkostninger 82,50 € og buy-out 2,25 x det månedlige beløb. Priserne er pr. måned eksklusive 25 % moms.

Vores sammensatte sæt

Produkter løssalg